fbpx

Best pris for ditt gull


Bestill gratis startpakke. Vi sender alt du trenger i dag.

Send inn ditt gull. Sendingen er gratis og er selvsagt forsikret.

Senest neste virkedag etter godkjent tilbud er pengene på din konto.

Bestilling av gratis startpakke


Din garanti for en trygg handel

  • Brukthandelbevilgning fra Politiet
  • Prosessen ved undersøkelse av ditt gull blir utført i topp moderne fasiliteter med beste utstyr tilgjengelig
  • Alle våre vekter og måleapparater er godkjent av Justervesenet
  • Din forsendelse er forsikret for inntil 100.000 kroner fra du leverer startpakken på posten til dine penger er på konto
  • Ditt gull fraktes med egen sikkerhetstransport av NOKAS mellom Posten og Gullbanken

Gull har verdi – kanskje har nettopp du noen tusenlappers verdi liggende i skuffen?

Har du gullsmykker med skader? Eller er det rett og slett en ny og populær trend som gjør at du kunne tenke deg å selge gull og få muligheten til å kjøpe noe i en ny stil?

Mange ønsker en rask og trygg måte å tjene penger på. Kanskje sitter nettopp du på gull i skapet som du ikke bruker og som er verd flere tusen kroner.

Ulike varianter – hvor mye er ditt gull verd?

Med utgangspunkt i de ulike gullstemplene og gullets vekt vil prisen for gull variere. Hos gullbanken kan du forhøre deg om eksempelvis de vanlige norske stemplene på gull, som gull 375, gull 750 eller gull 585 pris.

Det finnes mange ulike varianter av gull. Gull er som regel stemplet med en kode som indikerer hvor mange promille av edelt metall gjenstanden består av. Står det for eksempel 585, er det 585 av 1000 promille innhold av gull som edelt metall. Det resterende innholdet av sammensetningen er av legeringsmetaller. Slike legeringsmetaller er med på å styrke fastheten av gjenstanden ettersom at gull i utgangspunktet er mykt og bevegelig.

Har en gull liggende som en ikke har bruk for kan det være lurt å undersøke muligheten for å bytte dette inn i kontanter. Mange av de som har valgt å selge gull har hatt stor glede av å kunne benytte mottatt sum til for eksempel etterlengtede feriereiser, nye smykker i egen personlig stil eller lignende.

Om du ønsker å selge gullsmykker eller selge gull av andre former er du alltid velkommen til å kontakte oss i Gullbanken.

Ved å selge gull til Gullbanken vil du kunne motta en god og riktig pris. Hos Gullbanken mottar du alltid best pris gull.

Selge gull til best pris – raskt og enkelt!

Planlegger du å for eksempel selge gull Oslo er Gullbanken et enkelt og trygt valg. Som i Oslo, har de fleste kommuner sentrale postkontor i varierende antall som tar imot din pakke når du ønsker å selge gull.
Det skal være enkelt og knirkefritt å selge gull. Derfor har vi forberedt en startpakke som blir sendt til deg første påfølgende arbeidsdag etter at du har lagt inn bestillingen. Med svært enkle og forståelige steg legger du gullet i konvolutten og sender den i retur til oss via Posten.

Vi tilbyr markedets høyeste pris på salg av gull. Med best pris gull garanterer vi for at du mottar en riktig verdi for ditt gull.

Trygg levering

Å selge gull skal være trygt. Leveringen du foretar hos Posten etter å ha bestilt startpakke på våre nettsider vil videre bli håndtert av NOKAS, slik at det kommer trygt frem til Gullbanken.

Gullbanken har mottatt brukthandelbevilgning fra Politiet. Vi er seriøse aktører med lidenskap for nettopp gull.

Med landets best pris gull kan du selge gullsmykker eller gull i andre former enkelt og raskt, uten grunn til bekymring.

selge gull oslo - gullsmykker 585 pris

Grundige vekter

Alle våre vekter og måleapparater er godkjente av Justervesenet og dermed kan vi garantere for at du kan selge gull best pris.

Alltid fullforsikret

Når vi kjøper gull er salget bestandig fullforsikret. Forsikring er en svært viktig komponent i prosessen for både selger og kjøper når en ønsker å selge gull best pris.

Forsikring skaper en sikkerhet rundt det å selge gull. Gullbanken er derfor stolte av å kunne informere om at vi investerer – ikke bare i en enkel forsikring – men en fulldekkende forsikring på all verdi av gull inntil 100.000 kroner.

Fulldekkende forsikring sammen med høyeste markedspris gjør at vi kan være stolte av å gi våre kunder markedets beste tilbud ved å selge gull.

Når mottar du pengene?

Kjøpesummen for gull vil bli overført direkte til din konto senest én virkedag etter at du ha godkjent tilbudet.

Etter at du har sendt inn ditt gull til oss, vil vi gi deg et tilbud på pris så snart vi har mottatt pakken. Deretter overføres pengene fortløpende etter at du som selger har godkjent tilbudet.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Ring oss eller send oss gjerne en e-post om du har spørsmål angående det å selge gull. Våre hyggelige medarbeidere er svært dyktige og engasjerte og besvarer med glede de spørsmålene du måtte ha – om du har ytterligere spørsmål om hvordan prosessen foregår, om hvordan man kan selge gull i Oslo, selge gullsmykker, garanti for best pris gull, gull 375/gull 750/gull 585 pris, med mer.

For oss i Gullbanken er det viktig at du som handelspartner føler deg trygg og ivaretatt. Derfor har vi svært lav terskel for å besvare alt det du måtte lure på i forbindelse med å selge gull. Du er alltid velkommen til oss.

Vi ser frem til å høre fra deg og til å sammen foreta en hyggelig handel!

  • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
  • Markedets beste pris
  • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
  • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent

Åpningstider kundeservice

Mandag-Søndag: 09.00-18.00
Telefon: +47 62 00 08 55