Chat with us, powered by LiveChat

Gullpriser

Her finner du en oversikt over hva du får utbetalt når du skal selge ditt gull til Gullbanken

Den prisen du ser er den du får. I motsetning til mange av våre konkurrenter har vi ingen fraktgebyrer, undersøkelsesgebyrer eller andre skjulte kostnader. Dette er et viktig punkt der vi mener mange av våre konkurrenter lurer sine kunder ved å lokke inn med det som ser ut som en bra pris for ditt gull, for så å belaste kunden undersøkelsesgebyrer og eventuelle andre kostnader slik at sluttprisen totalt for deg som kunde blir lavere enn hos oss i Gullbanken.

Gullbanken er en profesjonell aktør der trygghet og sikkerhet for kunden er det viktigste. Når du selger ditt gull vil du som kunde alltid oppleve oversikt og ærlighet hos Gullbanken. Den prisen du ser er den du får utbetalt på konto senest neste virkedag.

Ved å selge ditt gull til gullbanken får du den beste prisen totalt for ditt gull!


Gullpriskalkulator

Regn selv ut din utbetaling

Vi i Gullbanken har ingen skjulte gebyrer når vi kjøper ditt gull. Prisene i Gullbanken er det du får utbetalt. Om du sammenligner våre priser med våre konkurrenter, husk at våre konkurrenter ofte har gebyrer som trekkes fra oppgitt pris på deres sider og dermed gir deg lavere pris enn forespeilet. Din totalpris utbetalt blir dermed høyest hos oss i Gullbanken.

    • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
    • Markedets beste pris
    • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
    • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent

Åpningstider kundeservice

Mandag-Søndag: 09.00-18.00
Telefon: +47 62 00 08 55