Selge gull Trondheim

Selge gull i Trondheim? Gullbanken har best gull pris.

Ønsker du selge gull i Trondheim? Gullbanken gjør kjøp av gull Trondheim. Gull Trondheim selger du til best gull pris hos Gullbanken. Sikker og rask utbetaling.

Bestill gratis gullpakke

Hvordan selge gull

Bestill gratis Gullpakke

Vi sender deg alt du trenger for å selge gull til Gullbanken

Send inn ditt gull

Sendingen er gratis, og er forsikret for inntil 100.000 kroner

Vi overfører pengene

Pengene er på din konto samme dag eller senest neste virkedag etter godkjent tilbud

Se hvor mye du får utbetalt i dag

Beregn hvor mye du får utbetalt i dag med vår Gullpriskalkulator og bestill gratis- og fullforsikret Gullpakke i dag.

Vekt i gram:

0 gram

Karat:

0 karat

Utbetaling

0 gram på 8

100 kr

 • Beste verdi
  Beste verdi
 • Høyest forsikring
  Høyest forsikring
 • Umiddelbar utbetaling
  Umiddelbar utbetaling

Hva slags gull kjøper vi?

Vi kjøper alt av gull uansett farge, mengde, stand eller alder. Merk at vi kun kjøper gull på vekt. Vi kjøper ikke diamanter, stener, perler og lignende. De kan du enten fjerne selv før innsending, eller vi gjør det gratis for deg. Etter ønske kan de returneres for kroner 295 dersom de er mulig å fjerne uten skade.

 • Hvitt gull
 • Ringer
 • Halskjeder
 • Brosjer
 • Gullklokker
 • Armbånd
 • Anheng
 • Smykke
 • Øredobber
 • Mynter og barrer

Bestill gratis Gullpakke nå

 • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
 • Markedets beste verdi
 • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
 • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent
 • Gullpakken er uforpliktende
Vi sender en bekreftelse på e-post.

Les mer om hvordan vi bruker og behandler din personlige informasjon i vår personvernpolicy.

Selge gull Trondheim

Ønsker du selge gull Trondheim? Tenker du på å få så god gullpris som mulig? Tenker du på at sikkerheten er veldig viktig når du skal selge gull i Trondheim?

Da kan det lønne seg for deg selge ditt gull i Trondheim til oss i Gullbanken. Gullbanken gjør kjøp av gull Trondheim til markedets høyeste verdi. Se gull pris Trondheim HER. Her ser du nøyaktig hva vi betaler per gram gull akkurat i dag. Gullbanken er norges ledende gullaktør, og vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Vi har ingenting med “liten skrift.” Gull Trondheim selger du sikkert, trygt, enkelt og raskt til oss i Gullbanken. Med høyeste forsikring på 100 000 kroner på vår gullpakke, NOKAS Sikkerhetstransport mellom Posten og Gullbanken og utbetaling for ditt gull samme dag så har du penger på konto samme dag eller senest neste virkedag.

Pass på å ikke la deg lure av våre konkurrenter når du ønsker selge gull Trondheim. De har ofte skjulte avgifter og gebyrer, og lave forsikringer på forsendelsene. I tillegg til krav til mengder gull for å oppnå en viss pris.

Det lønner seg undersøke med oss i Gullbanken når du vil selge gull Trondheim. Les våre kunders åpne- og ærlige tilbakemeldinger HER. Våre kunders anbefalinger, fine ord og tillitserklæringer er det absolutt viktigste for oss. Og det er vårt absolutt beste kvalitetsstempel samt bevis på at vi er åpen, ærlig og det beste valget. Ved kjøp av gull Trondheim håper- og tror vi i Gullbanken at vi er din beste gullaktør.

Gullsmed Trondheim

Vi forstår at sikkerhet i tillegg til god gull pris Trondheim er viktige argumenter. Vi forstår at noen kanskje tenker umiddelbart på en gullsmed Trondheim når man vil selge sitt gull. Men en gullsmed har mange andre forretningsområder, og er ikke spesialisert på kjøp av gull som vi i Gullbanken er. De vil dermed ikke kunne ha like bra gull pris som vi i Gullbanken. Når du i tillegg tar med i betrakningen at Gullbanken er norges ledende gullaktør med kanskje den høyeste kundetilfredsheten av alle firmaer i alle kategorier i Norge; ja da vil det både lønne seg og være enklere for deg å selge gull Trondheim til oss i Gullbanken. Om du vil selge gull Trondhjem så vil vi alltid være din “lokale gullsmed.”

Raskeste utbetaling av gull

Vi i Gullbanken gjør all jobb samme dag. Det betyr at vi gjør analysen og sender deg tilbud samme dag vi mottar ditt gull. Om du aksepterer tilbudet på ditt gull gjøres utbetalingen også samme dag. Slik at du har penger på konto for ditt gull Trondheim samme dag eller senest neste virkedag. Det eneste som tar tid er de dagene i Posten.

Hvordan selge gull Trondheim?

Å selge gull Trondheim er en sikker, trygg, enkel, oversiktlig og rask prosess for deg. Du helt enkelt bruker noen sekunder på å fylle ut vårt skjema HER, så sender vi deg vår gratis- og fullforsikret gullpakke som inneholder alt du behøver for å sende ditt gull til oss i Gullbanken. Skulle du ha veldig mye gull, ta kontakt med oss slik at vi kan avgjøre om vi deler opp i flere forsendelser for deg for å bedre sikkerheten. Alt selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg. Du er alltid helt trygg og sikker når du selger gull til oss i Gullbanken, til markedets beste gull pris.

Velkommen til oss i Gullbanken!

Kundeservice

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Ring oss, chat med oss, eller send gjerne en e-post om du har spørsmål angående det å selge gull eller annet. Ingen spørsmål er dumme. Vi er her for deg.

Ta kontakt

Ofte stilte spørsmål

Blir gullet jeg sender inn til dere skadet?

Ja, gullet du sender inn kan bli skadet i analysen.

Dette fordi vi alltid tar bort det som ikke er gull for å kunne gi deg 100% rett tilbud på ditt gull. For eksempel tar vi bort diamanter, stener, perler osv. En gullklokke blir demontert. Hvis du er i tvil på en gullklokke, ta kontakt med oss så kan vi sammen estimere verdien av gullklokken før du sender den inn.

Det er viktig at du vet dette. Les gjerne våre vilkår under “Kundeservice” før du sender inn ditt gull slik at du har full kontroll på prosessen.

Har dere bedre gullpris enn for eksempel Gullbrev?

Over det jevne for de ulike typene karat har oftest den beste verdien for ditt gull.

Vi kan ikke snakke for våre konkurrenter, men prissammenligninger og tilbakemeldinger viser at vi i Gullbanken har best verdi for ditt gull og mest fornøyde kunder. Om man undersøker med våre konkurrenter er det viktig få all informasjon da det ofte er avgifter, gebyrer, krav til mengde gull osv. hos våre konkurrenter. Dette gjør at din utbetaling blir mindre.

Er det trygt å sende gull i Posten?

Ja! Du som kunde er 100% forsikret inntil 100 000 kroner, og det er 100% trygt sende ditt gull med Posten for deg.

Når du har fulgt våre vilkår for pakking- og sending av gullpakken, levert din gullpakke på Posten eller Post i butikk og fått din kvittering er gullpakken din forsikret inntil 100 000 kroner.

I tillegg til dette har vi egen Sikkerhetstransport med Avarn fra Posten til vårt kontor. Alt gull i Sikkerhetstransporten med Avarn er låst- og sikret frem til det leveres til oss i Gullbanken.

Merk at hvis du har mye gull, ta kontakt med oss på forhånd. Om vi ser du har gull for mer enn 100 000 kroner deler vi det opp i flere gullpakker for deg eller avtaler tid for levering hos oss om du ønsker det. Alt dette er selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg.

Har dere virkelig ikke noen gebyrer eller krav til mengde gull?

Nei, vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer i Gullbanken. Vi har ingen krav til mengde gull du må sende inn i Gullbanken. Vi har ingenting med “liten skrift.”

Vi er 100% åpen og ærlig, og prisene du ser på vår hjemmeside er prisene vi betaler ut akkurat den dagen til våre kunder.

Mange av våre konkurrenter har ulike gebyrer i forskjellige former. Forsikringsgebyr, smeltegebyr osv. De har krav til mengde gull du må sende inn og eventuelle andre regler eller krav. Om du undersøker markedet, pass på å undersøke absolutt alt hos våre konkurrenter ettersom det oftest er veldig mye mer penger utbetalt for ditt gull hos oss i Gullbanken enn hos våre konkurrenter.

Det er ikke tilfeldig at vi i Gullbanken har Norges høyeste kundetilfredshet uansett firmakategori. Vi jobber utrolig hardt for at du skal både få best betalt for ditt gull og være 100% fornøyd når du har solgt ditt gull til oss i Gullbanken.