Selge gullsmykker

Du kan selge alle typer gullsmykker til Gullbanken

Hva er gull pris gullsmykker? Hva er gullsmykker verdt? Gullbanken kjøper gullsmykker til beste gull pris. Høyeste gullpris. Sikker og rask utbetaling.

Bestill gratis gullpakke

Selge gullsmykker

Dagens gullpriser per gram som Gullbanken utbetaler

Den prisen du ser er den du får. I motsetning til mange av våre konkurrenter har vi ingen fraktgebyrer, undersøkelsesgebyrer eller andre skjulte kostnader.

 • Type:Pris per gram kr
 • Type:Pris per gram kr
 • 8 Karat (333)

  190 kr

 • 9 Karat (375)

  214 kr

 • 10 Karat (417)

  238 kr

 • 14 Karat (585)

  347 kr

 • 18 Karat (750)

  422 kr

 • 20 Karat (833)

  475 kr

 • 21 Karat (875)

  499 kr

 • 22 Karat (916)

  522 kr

 • 23 Karat (958)

  546 kr

 • 24 Karat (999)

  720 kr

 • Investeringsmynt
  Gjelder KUN samme gullmynter som selges i Gullbanken.

  752 kr

Vi i Gullbanken har ingen skjulte gebyrer når vi kjøper ditt gull. Prisene i Gullbanken er det du får utbetalt. Om du sammenligner våre priser med våre konkurrenter, husk at våre konkurrenter ofte har gebyrer som trekkes fra oppgitt pris på deres sider og dermed gir deg lavere pris enn forespeilet. Din totalpris utbetalt blir dermed høyest hos oss i Gullbanken.


Se hvor mye du får utbetalt i dag

Beregn hvor mye du får utbetalt i dag med vår Gullpriskalkulator og bestill gratis- og fullforsikret Gullpakke i dag.

Vekt i gram:

0 gram

Karat:

0 karat

Utbetaling

0 gram på 8

100 kr

 • Beste verdi
  Beste verdi
 • Høyest forsikring
  Høyest forsikring
 • Umiddelbar utbetaling
  Umiddelbar utbetaling

Hvordan selge gull

Bestill gratis Gullpakke

Vi sender deg alt du trenger for å selge gull til Gullbanken

Send inn ditt gull

Sendingen er gratis, og er forsikret for inntil 100.000 kroner

Vi overfører pengene

Pengene er på din konto samme dag eller senest neste virkedag etter godkjent tilbud

Hva slags gull kjøper vi?

Vi kjøper alt av gull uansett farge, mengde, stand eller alder. Merk at vi kun kjøper gull på vekt. Vi kjøper ikke diamanter, stener, perler og lignende. De kan du enten fjerne selv før innsending, eller vi gjør det gratis for deg. Eksempel på gull vi kjøper:

 • Hvitt gull
 • Ringer
 • Halskjeder
 • Brosjer
 • Gullklokker
 • Armbånd
 • Anheng
 • Smykke
 • Øredobber
 • Mynter og barrer

Bestill gratis Gullpakke nå

 • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
 • Markedets beste verdi
 • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
 • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent
 • Gullpakken er uforpliktende
Vi sender en bekreftelse på e-post.

Les mer om hvordan vi bruker og behandler din personlige informasjon i vår personvernpolicy.

Selge gullsmykker

Ønsker du selge gullsmykker? Lurer du på hva er gullsmykker verdt? Vil du vite gull pris gullsmykker? Da er du hjertelig velkommen til oss i Gullbanken. Vi i Gullbanken kjøper gullsmykker. Vi kjøper alt gull, og alle typer gullsmykker. Om det er hvitt gull, om det er skadet gullsmykker, gamle gullsmykker osv.  spiller ingen rolle. Gull er gull, det er kun karat (finheten av gull i gullsmykker) som avgjør verdien av gull, altså din pris på gullsmykker.

Hva er gullsmykker verdt?

Hva er gull pris gullsmykker? Nesten alt gull har stempel som viser karat på gullet, altså finheten av gull i dine gullsmykker. Mest vanlig i Norden er 14 karat (stempel 585) og 18 karat (stempel 750). Du finner stempel oftest på baksiden av anheng, på låsen, på innsiden av ringen osv. Når du har funnet gullstempel på dine gullsmykker vet du karat, og kan se nøyaktig hva vi i Gullbanken betaler per gram for akkurat den karat gull ved å TRYKKE HER.

Hva får jeg utbetalt for mine gullsmykker?

Når du nå vet karat på dine gullsmykker kan du veie de på f.eks en digital kjøkkenvekt. Denne vekten vil selvfølgelig aldri være helt nøyaktig som våre vekter er, men vil gi deg en veldig god indikasjon. Nå vet du karat og vekt, og kan regne ut hva vi i Gullbanken betaler for ditt gull akkurat i dag. Dette kan du gjøre ved å legge inn vekt og karat i vår populære GULLPRISKALKULATOR.

Blir gullsmykker skadet?

Ja, gullsmykker kan bli skadet i analysen. Dette fordi vi plukker bort diamanter, perler, stener og annet som ikke er gull slik at vi kan gi deg 100% rett gull pris i ditt tilbud. Om du ønsker kan du be om å få det som ikke er gull (diamanter, stener, perler osv.) i retur. Dette med forbehold om at det er mulig fjerne de uten å skade de. Vi kan ikke ta ansvar for dette da det ofte vil være umulig ta ut perler, stener, diamanter osv. Men vi vil alltid gjøre et forsøk. Retur av ikke gull er det eneste som har kostnad i Gullbanken, og retur koster 295 kroner.

Hvordan selger jeg gullsmykker?

Når du nå har bestemt deg for at du er fornøyd med estimert gull pris for dine gullsmykker kan du helt enkelt bruke noen sekunder på å bestille vår gullpakke. Denne gullpakken er gratis og fullforsikret inntil 100 000 kroner. Gullpakken inneholder alt du trenger for å pakke- og sende inn dine gullsmykker til oss i Gullbanken. Når du har pakket- og sendt i henhold til våre vilkår er din jobb gjort, og det er bare vente på tilbud på gullsmykker. Om du har veldig mye gull, ta kontakt med oss så skal vi vurdere om du kan ha gull for mer enn 100 000 kroner, og i så fall dele opp dine forsendelser i flere gullpakker slik at alt er fullforsikret.

Er det trygt selge gullsmykker?

Ja, det er 100% trygt selge gullsmykker til oss i Gullbanken. Når du leverer din gullpakke på Post eller Post i butikk er den fullforsikret. Gullpakken blir fraktet til Hamar, og blir derfra fraktet med NOKAS Sikkerhetstransport mellom Hamar Postkontor og til oss i Gullbanken.

Når får jeg penger for gullsmykker?

Vi gjør alt samme dag vi mottar dine gullsmykker. Vi gjør analysen gratis for deg, og sender deg tilbud. Om du aksepterer tilbudet på dine gullsmykker gjør vi utbetaling samme dag. Du har penger på konto samme dag eller senest neste virkedag. God gullpris, enkelt, trygt, oversiktlig og rask utbetaling.

Jeg har spørsmål om å selge gullsmykker

For alle spørsmål er du hjertelig velkommen kontakte oss hver dag mellom 09.00 til 18.00 via vår kundeservice som du finner all informasjon om ved å TRYKKE HER.

Ofte stilte spørsmål

Blir gullet jeg sender inn til dere skadet?

Ja, gullet du sender inn kan bli skadet i analysen.

Dette fordi vi alltid tar bort det som ikke er gull for å kunne gi deg 100% rett tilbud på ditt gull. For eksempel tar vi bort diamanter, stener, perler osv. En gullklokke blir demontert. Hvis du er i tvil på en gullklokke, ta kontakt med oss så kan vi sammen estimere verdien av gullklokken før du sender den inn.

Det er viktig at du vet dette. Les gjerne våre vilkår under “Kundeservice” før du sender inn ditt gull slik at du har full kontroll på prosessen.

Har dere bedre gullpris enn for eksempel Gullbrev?

Over det jevne for de ulike typene karat har oftest den beste verdien for ditt gull.

Vi kan ikke snakke for våre konkurrenter, men prissammenligninger og tilbakemeldinger viser at vi i Gullbanken har best verdi for ditt gull og mest fornøyde kunder. Om man undersøker med våre konkurrenter er det viktig få all informasjon da det ofte er avgifter, gebyrer, krav til mengde gull osv. hos våre konkurrenter. Dette gjør at din utbetaling blir mindre.

Er det trygt å sende gull i Posten?

Ja! Du som kunde er 100% forsikret inntil 100 000 kroner, og det er 100% trygt sende ditt gull med Posten for deg.

Når du har fulgt våre vilkår for pakking- og sending av gullpakken, levert din gullpakke på Posten eller Post i butikk og fått din kvittering er gullpakken din forsikret inntil 100 000 kroner.

I tillegg til dette har vi egen Sikkerhetstransport med Avarn fra Posten til vårt kontor. Alt gull i Sikkerhetstransporten med Avarn er låst- og sikret frem til det leveres til oss i Gullbanken.

Merk at hvis du har mye gull, ta kontakt med oss på forhånd. Om vi ser du har gull for mer enn 100 000 kroner deler vi det opp i flere gullpakker for deg eller avtaler tid for levering hos oss om du ønsker det. Alt dette er selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg.

Har dere virkelig ikke noen gebyrer eller krav til mengde gull?

Nei, vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer i Gullbanken. Vi har ingen krav til mengde gull du må sende inn i Gullbanken. Vi har ingenting med “liten skrift.”

Vi er 100% åpen og ærlig, og prisene du ser på vår hjemmeside er prisene vi betaler ut akkurat den dagen til våre kunder.

Mange av våre konkurrenter har ulike gebyrer i forskjellige former. Forsikringsgebyr, smeltegebyr osv. De har krav til mengde gull du må sende inn og eventuelle andre regler eller krav. Om du undersøker markedet, pass på å undersøke absolutt alt hos våre konkurrenter ettersom det oftest er veldig mye mer penger utbetalt for ditt gull hos oss i Gullbanken enn hos våre konkurrenter.

Det er ikke tilfeldig at vi i Gullbanken har Norges høyeste kundetilfredshet uansett firmakategori. Vi jobber utrolig hardt for at du skal både få best betalt for ditt gull og være 100% fornøyd når du har solgt ditt gull til oss i Gullbanken.

Kundeservice

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Ring oss, chat med oss, eller send gjerne en e-post om du har spørsmål angående det å selge gull eller annet. Ingen spørsmål er dumme. Vi er her for deg.

Ta kontakt