Personvernerklæring fra Gullbanken

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.gullbanken.no

Gullbanken drives av Edelt Metall AS, med foretaksnummer: 920 538 185 MVA, adresse: Østregate 21, 2317 Hamar.

Telefon: 62 00 08 55

E-post: kundeservice@gullbanken.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer og informasjonskapsler

Hvis du legger inn en bestilling av gullpakke, kan du be oss om å huske navn, e-post og adresse. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en bestilling. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger blir delt med Bring logistics med navn, adresse, telefonnummer og e-post. I tillegg blir din informasjon lagret i vårt regnskapssystem (Visma) i henhold til norsk lov om regnskapsførsel.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en bestilling av gullpakke, blir informasjon om deg lagret i henhold til norsk lovgivning om regnskapsførsel dersom du gjør en handel med oss.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har registrert en bestilling av gullpakke hos oss og/eller har gjennomført en handel med oss kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

I henhold til norsk lov om handel med brukte varer, er det kun Politiet som på begjæring kan få utlevert dine opplysninger.

Din kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål til Gullbankens rutiner om personvern eller ønsker opplysninger om hvilke data vi har lagret om deg, kan du ta kontakt med vårt personvernombud Tommy Pedersen.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 62 00 08 55

E-post: kundeservice@gullbanken.no

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Alle kundedata lagres kryptert på microsoft.net’s plattform en av verdens største og mest sikre leverandører av datatjenester.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved oppstått datalekkasje, eller mistanke om datalekkasje blir Gullbanken umiddelbart varslet fra Microsoft om dette. Kunder som eventuelt er berørt vil umiddelbart bli varslet om dette.