Selge gull til gullsmed

Selge gull til gullsmed? Bedre gull pris hos Gullbanken

Selge gull til gullsmed? Du får bedre gull pris hos Gullbanken. Høyest gullpris. Høyest forsikring. Trygt, enkelt og raskeste utbetaling

Bestill gratis gullpakke

Selge gull til gullsmed

Dagens gullpriser per gram som Gullbanken utbetaler

Den prisen du ser er den du får. I motsetning til mange av våre konkurrenter har vi ingen fraktgebyrer, undersøkelsesgebyrer eller andre skjulte kostnader.

 • Type:Pris per gram kr
 • Type:Pris per gram kr
 • 8 Karat (333)

  199 kr

 • 9 Karat (375)

  224 kr

 • 10 Karat (417)

  249 kr

 • 14 Karat (585)

  365 kr

 • 18 Karat (750)

  443 kr

 • 20 Karat (833)

  499 kr

 • 21 Karat (875)

  524 kr

 • 22 Karat (916)

  548 kr

 • 23 Karat (958)

  573 kr

 • 24 Karat (999)

  756 kr

 • Investeringsmynt
  Gjelder KUN samme gullmynter som selges i Gullbanken.

  789 kr

Vi i Gullbanken har ingen skjulte gebyrer når vi kjøper ditt gull. Prisene i Gullbanken er det du får utbetalt. Om du sammenligner våre priser med våre konkurrenter, husk at våre konkurrenter ofte har gebyrer som trekkes fra oppgitt pris på deres sider og dermed gir deg lavere pris enn forespeilet. Din totalpris utbetalt blir dermed høyest hos oss i Gullbanken.


Se hvor mye du får utbetalt i dag

Beregn hvor mye du får utbetalt i dag med vår Gullpriskalkulator og bestill gratis- og fullforsikret Gullpakke i dag.

Vekt i gram:

0 gram

Karat:

0 karat

Utbetaling

0 gram på 8

100 kr

 • Beste verdi
  Beste verdi
 • Høyest forsikring
  Høyest forsikring
 • Umiddelbar utbetaling
  Umiddelbar utbetaling

Bestill gratis Gullpakke

Vi sender deg alt du trenger for å selge gull til Gullbanken

Send inn ditt gull

Sendingen er gratis, og er forsikret for inntil 100.000 kroner

Vi overfører pengene

Pengene er på din konto samme dag eller senest neste virkedag etter godkjent tilbud

Hva slags gull kjøper vi?

Vi kjøper alt av gull uansett farge, mengde, stand eller alder. Merk at vi kun kjøper gull på vekt. Vi kjøper ikke diamanter, stener, perler og lignende. De kan du enten fjerne selv før innsending, eller vi gjør det gratis for deg. Etter ønske kan de returneres for kroner 295 dersom de er mulig å fjerne uten skade.

 • Hvitt gull
 • Ringer
 • Halskjeder
 • Brosjer
 • Gullklokker
 • Armbånd
 • Anheng
 • Smykke
 • Øredobber
 • Mynter og barrer

Din garanti for en trygg handel

 • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
 • Markedets beste verdi
 • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
 • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent
Vi sender en bekreftelse på e-post.

Les mer om hvordan vi bruker og behandler din personlige informasjon i vår personvernpolicy.

Selge gull til gullsmed

Om du har tenkt på å selge gull til gullsmed anbefaler vi i Gullbanken å undersøke gull pris hos oss. Gull pris gullsmed er ofte mye lavere enn gullpris hos oss. Du vil få høyere utbetaling for ditt gull om du selger til oss i Gullbanken ettersom vi over det jevne har høyest gullpris over de ulike typer karat. Vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Vi har ingenting med “liten skrift.” Det er åpent, ærlig og oversiktlig med de beste gullprisene. Se våre priser ved å trykke HER.

Rett analyse av ditt gull

En gullsmed er innenfor en litt annen kategori enn oss i Gullbanken som er en ren oppkjøper. Vi har topp moderne fasiliterer og det absolutt beste utstyret tilgjengelig for å kunne gjøre analyse av ditt gull og gi deg 100% rett svar og tilbud på ditt gull. En gullsmed som har mye andre forretningsområder har ikke alltid rett type utstyr, og vil sjelden kunne gi like god gullpris som vi i Gullbanken kan.

Norges beste gullaktør?

Vi er veldig stolt av å kunne si at vi har kanskje den høyeste kundetilfredsheten av alle firmaer i hele Norge. Ikke bare innom Gull, men generelt av alle firmaer. Våre kunder har gitt oss utrolig mange fine tilbakemeldinger når de har solgt sitt gull til oss i Gullbanken. På sosiale medier som f. eks Google og Facebook, men ikke minst hos den uavhengige aktøren Trustpilot. Trustpilot kan verken vi eller noen andre påvirke, slik at her ser man virkelig kunders ærlige tilbakemeldinger og meninger.

Det er vel ikke noe som er et bedre kvalitetsstempel enn gode- og positive tilbakemeldinger fra kunder når man ønsker selge sitt gull?

Blir gull skadet?

Ja, gull kan bli skadet i analysen. Dette fordi vi plukker bort diamanter, perler, stener og annet som ikke er gull slik at vi kan gi deg 100% rett gull pris i ditt tilbud. Om du ønsker kan du be om å få det som ikke er gull (diamanter, stener, perler osv.) i retur. Dette med forbehold om at det er mulig fjerne de uten å skade de. Vi kan ikke ta ansvar for dette da det ofte vil være umulig ta ut perler, stener, diamanter osv. Men vi vil alltid gjøre et forsøk. Retur av ikke gull er det eneste som har kostnad i Gullbanken, og retur koster 295 kroner.

Hvordan selger jeg gull?

Når du nå har bestemt deg for at du er fornøyd med estimert gull pris for ditt gull kan du helt enkelt bruke noen sekunder på å bestille vår gullpakke. Denne gullpakken er gratis og fullforsikret inntil 100 000 kroner. Gullpakken inneholder alt du trenger for å pakke- og sende inn ditt gull til oss i Gullbanken. Når du har pakket- og sendt i henhold til våre vilkår er din jobb gjort, og det er bare vente på tilbud på gull. Om du har veldig mye gull, ta kontakt med oss så skal vi vurdere om du kan ha gull for mer enn 100 000 kroner, og i så fall dele opp din forsendelser i flere gullpakker slik at alt er fullforsikret.

Er det trygt selge gull?

Ja, det er 100% trygt selge gull til oss i Gullbanken. Når du leverer din gullpakke på Post eller Post i butikk er den fullforsikret. Gullpakken blir fraktet til Hamar, og blir derfra fraktet med NOKAS Sikkerhetstransport mellom Hamar Postkontor og til oss i Gullbanken.

Når får jeg penger for gull?

Vi gjør alt samme dag vi mottar ditt gull. Vi gjør analysen gratis for deg, og sender deg tilbud. Om du aksepterer tilbudet på ditt gull gjør vi utbetaling samme dag. Du har penger på konto samme dag eller senest neste virkedag. God gullpris, enkelt, trygt, oversiktlig og rask utbetaling.

Jeg har spørsmål om å selge gull

For alle spørsmål er du hjertelig velkommen kontakte oss hver dag mellom 09.00 til 18.00 via vår kundeservice som du finner all informasjon om ved å TRYKKE HER.

Kundeservice

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Ring oss, chat med oss, eller send gjerne en e-post om du har spørsmål angående det å selge gull eller annet. Ingen spørsmål er dumme. Vi er her for deg.

Ta kontakt

Ofte stilte spørsmål

Blir gullet jeg sender inn til dere skadet?

Ja, gullet du sender inn kan bli skadet i analysen.

Dette fordi vi alltid tar bort det som ikke er gull for å kunne gi deg 100% rett tilbud på ditt gull. For eksempel tar vi bort diamanter, stener, perler osv. En gullklokke blir demontert. Hvis du er i tvil på en gullklokke, ta kontakt med oss så kan vi sammen estimere verdien av gullklokken før du sender den inn.

Det er viktig at du vet dette. Les gjerne våre vilkår under “Kundeservice” før du sender inn ditt gull slik at du har full kontroll på prosessen.

Har dere bedre gullpris enn for eksempel Gullbrev?

Over det jevne for de ulike typene karat har oftest den beste verdien for ditt gull.

Vi kan ikke snakke for våre konkurrenter, men prissammenligninger og tilbakemeldinger viser at vi i Gullbanken har best verdi for ditt gull og mest fornøyde kunder. Om man undersøker med våre konkurrenter er det viktig få all informasjon da det ofte er avgifter, gebyrer, krav til mengde gull osv. hos våre konkurrenter. Dette gjør at din utbetaling blir mindre.

Er det trygt å sende gull i Posten?

Ja! Du som kunde er 100% forsikret inntil 100 000 kroner, og det er 100% trygt sende ditt gull med Posten for deg.

Når du har fulgt våre vilkår for pakking- og sending av gullpakken, levert din gullpakke på Posten eller Post i butikk og fått din kvittering er gullpakken din forsikret inntil 100 000 kroner.

I tillegg til dette har vi egen Sikkerhetstransport med Avarn fra Posten til vårt kontor. Alt gull i Sikkerhetstransporten med Avarn er låst- og sikret frem til det leveres til oss i Gullbanken.

Merk at hvis du har mye gull, ta kontakt med oss på forhånd. Om vi ser du har gull for mer enn 100 000 kroner deler vi det opp i flere gullpakker for deg eller avtaler tid for levering hos oss om du ønsker det. Alt dette er selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg.

Har dere virkelig ikke noen gebyrer eller krav til mengde gull?

Nei, vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer i Gullbanken. Vi har ingen krav til mengde gull du må sende inn i Gullbanken. Vi har ingenting med “liten skrift.”

Vi er 100% åpen og ærlig, og prisene du ser på vår hjemmeside er prisene vi betaler ut akkurat den dagen til våre kunder.

Mange av våre konkurrenter har ulike gebyrer i forskjellige former. Forsikringsgebyr, smeltegebyr osv. De har krav til mengde gull du må sende inn og eventuelle andre regler eller krav. Om du undersøker markedet, pass på å undersøke absolutt alt hos våre konkurrenter ettersom det oftest er veldig mye mer penger utbetalt for ditt gull hos oss i Gullbanken enn hos våre konkurrenter.

Det er ikke tilfeldig at vi i Gullbanken har Norges høyeste kundetilfredshet uansett firmakategori. Vi jobber utrolig hardt for at du skal både få best betalt for ditt gull og være 100% fornøyd når du har solgt ditt gull til oss i Gullbanken.