Selge gull Tromsø

Selge gull til best gullpris i Tromsø

Selge gull i Tromsø til best gullpris. Gull Tromsø selger du med høyest forsikring og sikkerhet til Gullbanken.

Bestill gratis gullpakke

Selge gull i Tromsø

Hvordan selge gull

Bestill gratis Gullpakke

Vi sender deg alt du trenger for å selge gull til Gullbanken

Send inn ditt gull

Sendingen er gratis, og er forsikret for inntil 100.000 kroner

Vi overfører pengene

Pengene er på din konto samme dag eller senest neste virkedag etter godkjent tilbud

Se hvor mye du får utbetalt i dag

Beregn hvor mye du får utbetalt i dag med vår Gullpriskalkulator og bestill gratis- og fullforsikret Gullpakke i dag.

Vekt i gram:

0 gram

Karat:

0 karat

Utbetaling

0 gram på 8

100 kr

 • Beste verdi
  Beste verdi
 • Høyest forsikring
  Høyest forsikring
 • Umiddelbar utbetaling
  Umiddelbar utbetaling

Hva slags gull kjøper vi?

Vi kjøper alt av gull uansett farge, mengde, stand eller alder. Merk at vi kun kjøper gull på vekt. Vi kjøper ikke diamanter, stener, perler og lignende. De kan du enten fjerne selv før innsending, eller vi gjør det gratis for deg. Etter ønske kan de returneres for kroner 295 dersom de er mulig å fjerne uten skade.

 • Hvitt gull
 • Ringer
 • Halskjeder
 • Brosjer
 • Gullklokker
 • Armbånd
 • Anheng
 • Smykke
 • Øredobber
 • Mynter og barrer

Bestill gratis Gullpakke nå

 • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
 • Markedets beste verdi
 • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
 • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent
 • Gullpakken er uforpliktende
Vi sender en bekreftelse på e-post.

Les mer om hvordan vi bruker og behandler din personlige informasjon i vår personvernpolicy.

Selge gull Tromsø

Ønsker du selge gull i Tromsø så får du beste verdi for ditt gull hos oss i Gullbanken. Tenker du på sikkerhet ved salg av gull Tromsø så har vi i Gullbanken høyeste forsikring på våre gullpakker med 100 000 kroner og egen NOKAS Sikkerhetstransport mellom Posten Hamar og Gullbanken. Om du tenker på å selge gull Tromsø lokalt anbefaler vi deg undersøke prisene du får utbetalt ettersom vi i Gullbanken over det jevne har de høyeste utbetalingene for ditt gull. I en enkel, oversiktlig, sikker og rask prosess som er helt gratis og fullforsikret for deg. Se våre gull priser HER.

Pass på å ikke la deg lure av våre konkurrenter når du ønsker selge gull Tromsø eller sende ditt gull. De har ofte skjulte avgifter og gebyrer, og lave forsikringer på forsendelsene. I tillegg til krav til mengder gull for å oppnå en viss pris.

Norges høyeste kundetilfredshet alle kategorier

Les våre kunders åpne- og ærlige tilbakemeldinger HER. Våre kunders anbefalinger, fine ord og tillitserklæringer er det absolutt viktigste for oss. Og det er vårt absolutt beste kvalitetsstempel samt bevis på at vi er åpen, ærlig og det beste valget når du vil selge gull i Tromsø. Ved kjøp av gull Tromsø håper- og tror vi i Gullbanken at vi er valget som din gullaktør.

Gullsmed Tromsø

Noen kanskje tenker på en lokal gullsmed når man vil selge gull Tromsø. Men en gullsmed har mange andre forretningsområder, og er ikke spesialisert på kjøp av gull som vi i Gullbanken er. De vil dermed ikke kunne ha like bra gull pris som vi i Gullbanken. Når du i tillegg tar med i betraktningen at Gullbanken er norges ledende gullaktør med kanskje den høyeste kundetilfredshet av alle firmaer i alle kategorier i Norge; ja da vil det både lønne seg og være enklere for deg å selge gull i Tromsø til oss i Gullbanken. Om du vil selge gull Tromsø så vil vi alltid være din “lokale gullsmed.”

Selge gull i Tromsø butikk

Med en fullforsikret gullpakke inntil 100 000 kroner og individuell tilpasning for deg om du har gull for mer enn 100 000 kroner er prosessen hos Gullbanken både enklere og med høyere utbetaling for ditt gull enn med å selge gull i butikk i Tromsø.

Hvordan selge gull Tromsø?

Å selge gull Tromsø er en sikker, trygg, enkel, oversiktlig og rask prosess for deg. Du helt enkelt bruker noen sekunder på å fylle ut vårt skjema HER, så sender vi deg vår gratis- og fullforsikret gullpakke som inneholder alt du behøver for å sende ditt gull til oss i Gullbanken. Hvis du har store mengder gull er det bare ta kontakt med oss, så ordner vi individuell sak for deg. Alt selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg. Du er alltid 100% trygg og sikker når du selger gull til oss i Gullbanken, til markedets beste gull pris.

Velkommen til oss i Gullbanken til deg i Tromsø!

Kundeservice

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Ring oss, chat med oss, eller send gjerne en e-post om du har spørsmål angående det å selge gull eller annet. Ingen spørsmål er dumme. Vi er her for deg.

Ta kontakt

Ofte stilte spørsmål

Blir gullet jeg sender inn til dere skadet?

Ja, gullet du sender inn kan bli skadet i analysen.

Dette fordi vi alltid tar bort det som ikke er gull for å kunne gi deg 100% rett tilbud på ditt gull. For eksempel tar vi bort diamanter, stener, perler osv. En gullklokke blir demontert. Hvis du er i tvil på en gullklokke, ta kontakt med oss så kan vi sammen estimere verdien av gullklokken før du sender den inn.

Det er viktig at du vet dette. Les gjerne våre vilkår under “Kundeservice” før du sender inn ditt gull slik at du har full kontroll på prosessen.

Har dere bedre gullpris enn for eksempel Gullbrev?

Over det jevne for de ulike typene karat har oftest den beste verdien for ditt gull.

Vi kan ikke snakke for våre konkurrenter, men prissammenligninger og tilbakemeldinger viser at vi i Gullbanken har best verdi for ditt gull og mest fornøyde kunder. Om man undersøker med våre konkurrenter er det viktig få all informasjon da det ofte er avgifter, gebyrer, krav til mengde gull osv. hos våre konkurrenter. Dette gjør at din utbetaling blir mindre.

Er det trygt å sende gull i Posten?

Ja! Du som kunde er 100% forsikret inntil 100 000 kroner, og det er 100% trygt sende ditt gull med Posten for deg.

Når du har fulgt våre vilkår for pakking- og sending av gullpakken, levert din gullpakke på Posten eller Post i butikk og fått din kvittering er gullpakken din forsikret inntil 100 000 kroner.

I tillegg til dette har vi egen Sikkerhetstransport med Avarn fra Posten til vårt kontor. Alt gull i Sikkerhetstransporten med Avarn er låst- og sikret frem til det leveres til oss i Gullbanken.

Merk at hvis du har mye gull, ta kontakt med oss på forhånd. Om vi ser du har gull for mer enn 100 000 kroner deler vi det opp i flere gullpakker for deg eller avtaler tid for levering hos oss om du ønsker det. Alt dette er selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg.

Har dere virkelig ikke noen gebyrer eller krav til mengde gull?

Nei, vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer i Gullbanken. Vi har ingen krav til mengde gull du må sende inn i Gullbanken. Vi har ingenting med “liten skrift.”

Vi er 100% åpen og ærlig, og prisene du ser på vår hjemmeside er prisene vi betaler ut akkurat den dagen til våre kunder.

Mange av våre konkurrenter har ulike gebyrer i forskjellige former. Forsikringsgebyr, smeltegebyr osv. De har krav til mengde gull du må sende inn og eventuelle andre regler eller krav. Om du undersøker markedet, pass på å undersøke absolutt alt hos våre konkurrenter ettersom det oftest er veldig mye mer penger utbetalt for ditt gull hos oss i Gullbanken enn hos våre konkurrenter.

Det er ikke tilfeldig at vi i Gullbanken har Norges høyeste kundetilfredshet uansett firmakategori. Vi jobber utrolig hardt for at du skal både få best betalt for ditt gull og være 100% fornøyd når du har solgt ditt gull til oss i Gullbanken.