Kjøpe gull

Kjøpe gullmynter

Hos Gullbanken kan du kjøpe gull fra de mest populære produsenter av gullmynter. Gull bevarer kjøpekraften av din sparing og kan også være en investering som øker mye i verdi på en lengre horisont.

Alle våre gullmynter er kjent for sin høye kvalitet og finhetsgrad av gull, og vil alltid være etterspurt dersom du på et tidspunkt ønsker å selge dem.

Se vårt utvalg nedenfor.

 

Kjøp gullmynter fra Gullbanken

Kjøpe gullmynter

Pris

Vekt

Land

Serie

Mint

Ofte stilte spørsmål

Har jeg angrerett på gullmynter?

Det er ikke angrerett på kjøp av gullmynter. Gullprisen reguleres på verdensmarkedet, og prisen er utenfor vår kontroll. De er dermed unntatt angrerett i henhold til angrerettlovens §22 ledd d. Den lyder:

d)levering av varer eller tjenester der prisen er avhengig av svingninger i finansmarkedet som kan skje innen utløpet av angrefristen og som ikke kan kontrolleres av den næringsdrivende

Dette også fordi du som kunde skal ha garanti for gullprisen i det øyeblikket du kjøper gull. Gullprisen endrer seg kontinuerlig, og når du har bestemt deg for å kjøpe gull låser du gullprisen din i det sekundet du kjøper gullet. Dette bekreftes med en e-post med ordrebekreftelse til deg.

Er alle gullmynter 24 karat?

Nei, ikke alle gullmynter er 24 karat. For eksempel er Krugerrand 22 karat. Men de fleste gullmyntene er 24 karat. Du kan lese all informasjon om både karat og annet om du trykker på de ulike gullmyntene i butikken.

Er det moms når jeg kjøper gull?

Nei, det er ikke moms på gullmynter. Prisen du ser på gullmynter i vår nettbutikk er den endelige prisen du betaler (+ frakt).

Når trekkes pengene fra kortet?

Når du godkjenner din ordre gjøres kjøpet umiddelbart, og pengene trekkes fra kortet. Dette fordi du som kunde skal ha sikkerheten med å låse og få gullprisen akkurat i det øyeblikket du kjøper gullmynter hos oss i Gullbanken. Ditt kjøp er da fullført, godkjent og fullforsikret til låst gullpris.

Hva er leveringstiden på gullmynter?

Husk at det er tross alt gull og store verdier som sendes, slik at leveringstiden av ditt gull vil være litt lenger enn du er vant til med andre standard produkter. Ettersom det er faktorer vi i Gullbanken selv ikke styrer med hensyn til frakt og levering med vår samarbeidspartner Fedex, så vil leveringstiden variere og være ca. mellom 7-20 dager. Når du kjøper gullmynter hos oss i Gullmynter ordner vi alt for deg. Trygghet og sikkerhet er nøkkelord. Pakken med ditt gull er fullforsikret og du vil personlig signere på pakken når du mottar gullet. Du vil alltid få en e-post som bekrefter når ditt gull er sendt og som har sporingsnummer slik at du kan følge din pakke om du ønsker.

Kjøper dere tilbake gullmynter om jeg vil selge i framtiden?

Vi kjøper alt gull, og selvfølgelig også gullmynter. Du får betalt gullprisen som er akkurat den dagen vi mottar ditt gull, på samme måte som alt annet gull. For eksempel 1 unse (31,1 gram) Maple Leaf 24 karats gullmynt vil gi deg gullprisen for 31,1 gram 24 karat gull akkurat den dagen vi mottar gullet. Du finner alltid prisene vi betaler for gull på vår hjemmeside her https://www.gullbanken.no/gullpriser/

Selger dere gullbarrer også?

Nei, vi selger kun gullmynter. Dette fordi det er moms på gullbarrer i Norge, og dermed vil prisen på disse bli høyere enn på gullmynter som det ikke er moms på.

Hvordan vet jeg at dette er ekte gull?

Gullbanken er kanskje Norges fremste og mest komplette aktør innen kjøp og salg av gull. Trygghet og sikkerhet er nøkkelord, og Gullbankener har kanskje Norges høyeste kundetilfredshet, beviselig gjennom høyeste karakter hos uavhengige Trustpilot der kunder gir sine 100% ærlige tilbakemeldinger om oss i Gullbanken. Ikke bare innom kategorien Gull, men over alle forretningskategorier. Det betyr at vi er kanskje det firmaet i Norge som har mest fornøyde kunder, noe vi jobber veldig hardt for og er veldig stolte av. Gullbanken eies av Edelt metall  AS, og har høyeste kredittverdighet med trippel aAa. Om du i tillegg ønsker undersøke nærmere får du mer info her:

Edelt metall AS
Østregate 21
2317 Hamar
Organisasjonsnummer: 920 538 185

Kjøpe gull

Hos oss i Gullbanken kan du kjøpe fysisk gull på nett i form av våre populære gullmynter. Vi selger gullmynter ettersom i Norge kan man kjøpe gullmynter uten mva. Dette gir deg som kunde en god gullpris som settes hver dag med markedets spotpris på gull som utgangspunkt. Gullprisen endrer seg hele tiden, slik at prisen på våre gullmynter varierer fra dag til dag.

Vi får mange spørsmål om det er lurt å kjøpe gull. Vi i Gullbanken mener absolutt det. Gull har eksistert i hele menneskets historie, både som investering og betalingsmiddel. I tillegg til å være et sjeldent metall som brukes mye i industrien på mange ulike områder. Ingen kan forutsi gullprisen, men gull vil alltid bevare kjøpekraften. En gullmynt vil også ha en verdi som en samle enhet. Våre to mest populære gullmynter Maple Leaf og Amerikansk Eagle har både interessante historier, vakre design og inneholder 1 unse (31.1 gram) 24 karat gull. Tidspunkt eller når man skal kjøpe gull vil alltid være et spørsmål som ikke vi kan svare deg på, men vi mener det alltid er lurt å ha gull som en del av sin portefølje. Når du kjøper gullmynter fra Gullbanken kjøper du fysisk gull. Dette er ikke som å kjøpe på børsen der ditt gull kun vil være som verdipapir. Et annet vanlig spørsmål er hvordan man kjøper gull. Dette er en veldig rask, trygg og oversiktlig prosess i vår nettbutikk. Du kan velge å betale gullmyntene med kort, faktura eller kryptovaluta og forsendelsen er alltid fullforsikret.

Trygghet og sikkerhet ved kjøp av gull er nøkkelord, og når du kjøper gullmynter hos oss i Gullbanken er du alltid helt trygg og 100% forsikret.