Om oss

En personlig presentasjon av oss i Gullbanken.

Når det er snakk om gull og høye verdier mener vi høyeste sikkerhet og trygghet, gode priser, åpenhet, ærlighet er nøkkelord. Dette må være underbygget av god- og personlig kundeservice og bunnsolide rutiner.

Vi ønsker deg velkommen hit for å lese en litt mer personlig og ærlig “Om oss” enn hva som kanskje er vanlig.

Hjertelig velkommen til oss i Gullbanken!

Vi håper- og tror du skal bli veldig fornøyd med oss om du velger selge ditt gull til oss eller om du skal investere og kjøpe gull. En viktig del av det er at du som kunde både føler- og ser at Gullbanken er profesjonell og sikker, men også med en kundeservice du kan stole på og er maksimalt fornøyd med.

Profesjonelt, men også personlig

Vi liker å tro at vi i Gullbanken, både som firma og oss som jobber her, skiller oss litt ut i det som kan være en kynisk og upersonlig verden med mye usikkerhet og svindel. For oss må Norges ledende Gullaktør være både konkurransedyktig, profesjonell, 100% trygt, informativt og sist men ikke minst; det må være mennesker og personligheter du kan stole på. Det må være tillit. Du som kunde skal kjenne at her var du trygg og ivaretatt fra første kontakt til pengene var på konto for ditt gullsalg. Eller investeringsgullet du kjøpte var levert trygt hjem til deg. Dette var mennesker du kan stole på som er 100% åpen og ærlige.

Gullbanken – En livslang drøm

Vi som eier Gullbanken heter Espen Johansen og Tommy Pedersen. Vi har vokst opp i samme boligfelt bare noen hundre meter fra hverandre i en liten by som heter Finnsnes i nord-norge, lokalisert like utenfor den vakre eventyrøya Senja.

Barndomskompiser som allerede i ung alder hadde forretning i blodet. Alltid interessert i økonomi, forretningsdrift og fremfor alt edle metaller. Hvem var ikke fascinert av pengebingen til Onkel Skrue i barndommen på den tiden? Alltid med en utrettelig interesse og “sult” for å kunne jobbe med noe vi elsker og ha våre egne firmaer. Å kunne gjøre vårt firma personlig med høy integritet og et glimt i øyet. Samtidig som det er så perfeksjonert og profesjonelt som overhodet mulig. “Hårete” mål absolutt. Kan man virkelig være strengt profesjonell og kombinere det med en personlig tilnærming? Vi mener det er akkurat det man må gjøre. Vi mener man må ha høye ambisjoner for å bli det beste man kan bli. Ønsker du å kjøpe gull skal det være enkelt, oversiktlig og 100% trygt for deg. Vi mener også at når du som kunde har bestemt deg for å selge ditt kjære gull så må du kunne stole på menneskene du skal handle med. Ikke bare få kalde- og kyniske e-poster med “robot” tekst og juridiske punkter fra et stort- og upersonlig firma. Vi har en nord-norsk arbeidsmoral, etikk, åpenhet og ærlighet. Vi har en innstilling som sier at hvis kunden kunne tenke seg både å selge sitt gull til oss eller kjøpe sitt gull hos oss, og etter handelen ta en kaffe med oss; ja da gjør vi noe rett med vårt firma.

Vi er perfeksjonister, og vi kan love alle våre kunder at det vil neppe noensinne komme et punkt der vi sier oss fornøyd. Det er alltid mulighet forbedre, og vårt løfte til deg er at vi vil alltid jobbe utrolig hardt for deg. Jobbe hardt for at Gullbanken skal være den klart ledende gullaktøren i Norge, det være seg om du ønsker selge gull eller kjøpe gull. Våre priser er det vi betaler ut når du selger ditt gull. Ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Ingenting med “liten skrift.” Ingen krav til mengde. Når du kjøper gull er det fast frakt og fullforsikret forsendelse. 100% trygt. Når du spør får du et ærlig svar. Når du har kontakt med oss blir du møtt med kunnskap, respekt og høflighet. Gullbanken skal være ditt klare valg, både forretningsmessig og personlig. Det vil alltid være vårt mål. Det skal alltid være Gullbankens filosofi.

Vi to er selv involvert i all daglig drift så mye det lar seg gjøre. Om du er kunde hos oss fra før har du helt sikkert både snakket, kommunisert på e-post og chattet med en av oss. Forhåpentligvis med positivt inntrykk. Og om ikke en av oss to, så har du nok fått veldig god hjelp fra en av våre andre veldig dyktige medarbeidere.

Er det ikke akkurat de tingene- og egenskapene som skaper tillit når man vil kjøpe- og selge verdier? Vi tror- og mener det.

Eier og Styreformann

Espen Johansen

Eier og Daglig leder

Tommy Pedersen

Gullsmedmester

Svein Kirkhus

Kundemottak og Logistikk

Sander Langberg

Våre kunder er svaret på hvorfor du skal velge Gullbanken

Det viktigste av alt, som både gjør oss stolt og er bevis på at vår filosofi ser ut fungere; Gullbanken har det som kanskje er Norges høyeste karakterer- og mest positive tilbakemeldinger fra våre kunder på uavhengige Trustpilot i tillegg til sosiale medier som for eksempel Google og Facebook. Ikke bare innenfor vår egen kategori med gull, men av alle firmaer i hele Norge. Ufiltrert, åpne og ærlige tilbakemeldinger fra våre kunder. De beste referanser og tilbakemeldinger vi som firma kan få.

Ingenting er viktigere for oss enn en kundes mening og opplevelse. Ingenting gjør oss gladere enn en positiv tilbakemelding fra en kunde.

Og når du som kunde lurer på om vi er riktig valg for deg? Om du kan stole på oss i Gullbanken? Da er det ingenting som er et bedre bevis, bedre referanse, enn å lese hva våre kunder helt åpent og ærlig har skrevet om oss. Verken vi eller noen andre kan redigere- eller påvirke det våre kunder skriver på Trustpilot som er en uavhengig aktør. Det er det beste grunnlaget for en ærlig mening fra en kunde.

Dette er ditt gull. Dette er dine verdier. Du er redd for det, og du vet at det er verdt mye penger. Du er litt usikker på om det virkelig kan være helt trygt når du ikke kan gå i en butikk og se- og møte de som du skal selge ditt gull til. Om det virkelig er fullforsikret og trygt sende i Posten? Har man ikke alltid hørt at alt mulig forsvinner i Posten? Hvordan kan jeg stole på alt jeg ser- og leser på Gullbankens hjemmeside?

Når du investerer i gull er det mye penger. Her er det store summer, og gull som skal fraktes. Da er det viktig med en trygg og sikker gullaktør. Gullmyntene eller gullbarren som skal inn i safen hjemme kjøper du ikke av hvem som helst.

Skal jeg da bare stole 100% på Gullbanken med mitt kjære gull?

Vi forstår veldig godt at man kan tenke slik. At man er skeptisk til å sende fra seg sitt gull eller investere så høye summer når man kjøper gull. Vi ville tenkt på samme måte selv. Vi synes det er bra- og rett at en kunde har spørsmål. Det vil si at kunden bryr seg og tar seg tid undersøke slik at man vet man velger riktig gullaktør. Og nettopp derfor håper- og tror vi at vi skiller oss ut med en enkel, informativ, oversiktlig og ærlig prosess underbygget av mennesker i kundeservice du virkelig kjenner at du kan stole på. Og nettopp derfor er vi alltid klar til å svare på hva enn du måtte ønske å spørre om, eller prate om.

Og etter å ha lest på Trustpilot, Google, Facebook osv. hva våre eksisterende kunder sier om sin opplevelse med å kjøpe gull eller selge sitt gull til oss samt snakket, kommunisert på e-post eller chattet med oss i Gullbanken … Da håper- og tror vi du skal kjenne at du har gjort rett valg.

Din opplevelse skal være positiv fra start til slutt

Fra første kontakt med Gullbanken til du har pengene på konto eller investeringsgullet levert til deg skal du føle at du er informert, trygg, ivaretatt og til slutt veldig fornøyd. Med beløpet og pengene du nå har på konto fra gullsalget som kan bruke på hva enn du måtte ønske fremover, eller med dine gullmynter eller gullbarrer som du har investert i og fått levert fra oss i Gullbanken. Ditt kjære gull kan nå gi deg nye gleder fremover, og du har forhåpentligvis bare positive tanker om din handel med oss i Gullbanken.

Og skulle du i tillegg tenke at disse menneskene i Gullbanken synes jeg var fine mennesker, de skulle jeg kunne ta en kaffe med.

Ja, da er vi perfeksjonister så stolt og fornøyd som vi kan bli.

Ofte stilte spørsmål

Er det trygt å sende gull i Posten?

Ja! Du som kunde er 100% forsikret inntil 100 000 kroner, og det er 100% trygt sende ditt gull med Posten for deg.

Når du har fulgt våre vilkår for pakking- og sending av gullpakken, levert din gullpakke på Posten eller Post i butikk og fått din kvittering er gullpakken din forsikret inntil 100 000 kroner.

I tillegg til dette har vi egen Sikkerhetstransport med Avarn fra Posten til vårt kontor. Alt gull i Sikkerhetstransporten med Avarn er låst- og sikret frem til det leveres til oss i Gullbanken.

Merk at hvis du har mye gull, ta kontakt med oss på forhånd. Om vi ser du har gull for mer enn 100 000 kroner deler vi det opp i flere gullpakker for deg eller avtaler tid for levering hos oss om du ønsker det. Alt dette er selvfølgelig gratis- og fullforsikret for deg.

Er virkelig gullprisene på deres side det jeg får utbetalt?

Ja, det er det. Prisene du ser på vår hjemmeside er de prisene vi betaler ut til våre kunder akkurat den dagen. 100% ærlig og 100% oversiktlig.

Du kan legge inn antall gram og karat i vår populære Gullpriskalkulator og dermed regne ut hva du får ubetalt akkurat den dagen for ditt gull.

Vi i Gullbanken er helt åpen og ærlig. Vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Vi har ingenting med “liten skrift.” Prisene du ser er prisene som blir utbetalt akkurat den dagen.

Har dere virkelig ikke noen gebyrer eller krav til mengde gull?

Nei, vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer i Gullbanken. Vi har ingen krav til mengde gull du må sende inn i Gullbanken. Vi har ingenting med “liten skrift.”

Vi er 100% åpen og ærlig, og prisene du ser på vår hjemmeside er prisene vi betaler ut akkurat den dagen til våre kunder.

Mange av våre konkurrenter har ulike gebyrer i forskjellige former. Forsikringsgebyr, smeltegebyr osv. De har krav til mengde gull du må sende inn og eventuelle andre regler eller krav. Om du undersøker markedet, pass på å undersøke absolutt alt hos våre konkurrenter ettersom det oftest er veldig mye mer penger utbetalt for ditt gull hos oss i Gullbanken enn hos våre konkurrenter.

Det er ikke tilfeldig at vi i Gullbanken har Norges høyeste kundetilfredshet uansett firmakategori. Vi jobber utrolig hardt for at du skal både få best betalt for ditt gull og være 100% fornøyd når du har solgt ditt gull til oss i Gullbanken.

Hvordan bestiller jeg en gratis- og fullforsikret gullpakke?

Du bestiller din gratis- og fullforsikret gullpakke ved å bruke noen sekunder på å fylle ut skjemaet du finner på www.gullbanken.no . Du kan også bestille den ved å ringe 62 00 08 55, sende e-post med navn, adresse, e-post og mobil til kundeservice@gullbanken.no eller via vår chat.

Hvordan fungerer forsikringen på gullpakken?

Våre gullpakker er 100% forsikret inntil 100 000 kroner. Vi i Gullbanken har en egen forsikring utenom Posten, og denne fungerer på samme måte som andre forsikringer.

Vi i Gullbanken har per dags dato aldri opplevd at en gullpakke har blitt borte.

Om du har fulgt alle våre vilkår og betingelser så er ditt gull forsikret fra du leverer det på Posten og får din kvittering til gullpakken leveres av NOKAS Sikkerhetstransport hos oss i Gullbanken.

Ikke bare ved salg- og forsendelse av gull, men i alle tilfeller i livet, er det aldri feil med ekstra dokumentasjon. Vi oppfordrer gjerne våre kunder til å legge gullet på bordet ved siden av gullpakken, ta et bilde og sende inn til oss på kundeservice@gullbanken.no . Dette er ikke et krav, men det er som sagt alltid fint med ekstra dokumentasjon for ekstra trygghet.

Hvis noe skulle skje vil forsikringen bli basert på det du oppgir som er i pakken, og utbetaling estimert ut fra gull per vekt. Gullpakken er veiet og undersøkt ved innlevering.

Vi vil ut fra ditt vitnemål på gullpakkens innhold gjøre en utbetaling på estimat av gull. Gullpakken er sjekket og veiet ved innlevering for vår sikkerhet på at du som kunde snakker sant i ditt vitnemål. Dette samt at vi i Gullbanken per dags dato enda ikke har opplevd at en gullpakke blir borte i Posten. Om/når da pakken kommer til rette og blir undersøkt vil det sjekkes mot innholdet du har oppgitt på forhånd.

Løgn og forsøk på svindel vil bli straffeforfulgt.

Hvordan vet jeg gullprisen jeg får hos dere siden gullprisen endrer seg hele tiden?

Du får gullprisen som er den dagen vi mottar ditt gull.

Verken vi eller noen andre kan spå- eller forutse gullprisen i markedet. Det betyr at du får tilbud på gullprisen som er akkurat den dagen vi mottar ditt gull.

Gullprisen endrer seg hver dag som vi alle vet. Vi i Gullbanken forsøker uansett ikke endre prisen hver dag, nettopp slik at du som kunde skal kunne ha en liten forutsigbarhet i hvilken pris du kan forvente få for ditt gull.

Kundeservice

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Ring oss, send oss gjerne en e-post eller chat med oss om du har spørsmål angående det å selge gull eller kjøpe gull. Ingen spørsmål er feil, ingen spørsmål er dumme. Vi har åpent hver dag, Mandag til Søndag 09.00 – 18.00, for din trygghet.

Ta kontakt

Bestill gratis Gullpakke

Fullforsikret inntil 100 000 kroner og gratis frakt. Gullpakken inneholder alt du trenger for å sende inn ditt gull.

Bestill gratis Gullpakke