Chat with us, powered by LiveChat

Slik fungerer det

Enkelt, trygt og sikkert

Når du selger dine gullsmykker gjennom Gullbanken er du sikret en enkel, trygg og sikker handel - og til markedets beste pris. Vi har ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Prisen vi tilbyr er det du får utbetalt. Og du har pengene på konto senest neste virkedag.

Bestill gratis gullpakke

Gullpakken er gratis og inneholder alt du trenger for å selge gull til Gullbanken. Vi sender gullpakken til deg følgende arbeidsdag etter bestillingen.

Når du har mottatt gullpakken fyller du inn salgsmeldingen og legger gullet i den vedlagte sikkerhetsposen. Legg salgsmeldingen og sikkerhetsposen i vedlagte returkonvolutt, og sett pakkelappen over adressefeltet.

Lever pakken på postkontor eller post i butikk

Pakken med ditt gull er forsikret for inntil 100.000 kroner fra du leverer den på Posten til du har fått pengene på konto. Husk å be om kvittering når du leverer inn pakken.

Vi bekrefter mottak av forsendelsen til deg på e-post, og foretar en verdivurdering. Våre erfarne medarbeidere kontrollerer gullet i topp moderne fasiliteter og bruker det siste innen røntgenmålere for å finne nøyaktig måling av gullinnhold og dermed verdi på ditt gull. Alle vekter og målere er kontrollert av Justervesenet.

Senest dagen etter mottak av pakken sender vi deg e-post der du får full oversikt over vekt og karatinnhold for innsendt gull, samt vårt tilbud for kjøp av ditt gull.

Vi overfører pengene

Så snart du har godtatt vårt tilbud for kjøp av ditt gull overfører vi pengene til deg. Du har pengene på konto senest neste virkedag. Du velger selv om du vil ha pengene på konto eller en utbetalingsanvisning.

    • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
    • Markedets beste pris
    • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
    • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent

Åpningstider kundeservice

Mandag-Søndag: 09.00-18.00
Telefon: +47 62 00 08 55