fbpx

Hvem kjøper gull?


Bestill gratis startpakke. Vi sender alt du trenger i dag.

Send inn ditt gull. Sendingen er gratis og er selvsagt forsikret.

Senest neste virkedag etter godkjent tilbud er pengene på din konto.

Bestilling av gratis startpakke


Din garanti for en trygg handel

  • Brukthandelbevilgning fra Politiet
  • Prosessen ved undersøkelse av ditt gull blir utført i topp moderne fasiliteter med beste utstyr tilgjengelig
  • Alle våre vekter og måleapparater er godkjent av Justervesenet
  • Din forsendelse er forsikret for inntil 100.000 kroner fra du leverer startpakken på posten til dine penger er på konto
  • Ditt gull fraktes med egen sikkerhetstransport av NOKAS mellom Posten og Gullbanken

Ulike forhold til gull

Gull er av verdi – men den sentimentale verdien vil kunne variere. Forholdet en har til gullet en eier vil kunne være vekslende fra person til person eller fra smykke til smykke. Noen har arvet, noen har kjøpt selv, og noen har fått i gave. Stil spiller også en stor rolle når det kommer til gull.

En kan tenke på kjøp og salg av gull som en slags resirkulering. Gull som noen har mindre glede av, kan være av større glede for andre – også om det smeltes om og formes til nye og moderne gjenstander.

Dersom en har gull liggende eller en ikke er tilfreds med gullets helhetlige stil, kan det være lurt å oppsøke en profesjonell aktør som kjøper gull.

Hvem kjøper gull?

Aktører som kjøper gull er som regel seriøse forhandlere med det formål å kunne ta imot gull som personer ikke lenger har bruk for eller ønsker. Gullet blir dermed videre solgt til andre personer som kjøper gull som enten passer til deres egen stil eller som gave til andre de er glade i.

Når en velger å selge til noen som kjøper gull, kan en gjøre dette med god samvittighet. Så lenge en velger en seriøs og profesjonell forhandler er det trygt å selge gull, men gullet som selges vil også etterhvert kunne glede noen andre.

kjøper gull

Gullbanken kjøper gull som videre kan glede andre

Vi i Gullbanken kjøper gull av alle slag. Det gjør vi for å kunne være et viktig mellomledd mellom mennesker som enten har behov for eller kunne tenke seg å selge gull som de selv ikke bruker.

Etterspørselen for gull er stor. Uansett årsak til hvorfor en ønsker å selge gull vil det alltid være behov for gullet hos noen andre. Vi i Gullbanken kjøper gull og selger gullet videre fordi vi har troen på at gull skal være til glede.

Gullet vil alltid smeltes om til nye kreasjoner.

Gullbanken kjøper gull med trygghet og sikkerhet

Forsikring er svært viktig når en selger og kjøper gull. Begge parter i handelen av gull har behov for å være sikre på at gullet kommer frem til rette hender hos den som kjøper gull og at pengene kommer trygt frem til den som selger gull.

Fullforsikring vil du bestandig få når Gullbanken kjøper gull som du selger. Med fullforsikring er du dekket hele veien fra du bestiller startpakken og til du mottar pengene på konto.

Å selge gull skal være trygt og enkelt. Når Gullbanken kjøper gull legges det ikke til noen skjulte kostnader eller gebyrer. Oversiktlighet er svært viktig for både selger og kjøper. Bred kunnskap og profesjonalitet er svært viktige faktorer ettersom Gullbanken, i tillegg til sin lidenskap for gull, ønsker et godt forhold til sine forhandlingspartnere.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Gullbankens dyktige medarbeidere står alltid klare til tjeneste for de som ønsker å selge gull eller for de som har spørsmål rundt kjøp og salg av gull. Kontakt oss gjerne via våre hjemmesider, telefon eller e-post.

Vi ser frem til å høre fra deg! – Velkommen!

  • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
  • Markedets beste pris
  • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
  • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent

Åpningstider kundeservice

Mandag-Søndag: 09.00-18.00
Telefon: +47 62 00 08 55