fbpx

Bestill gratis startpakke. Vi sender alt du trenger i dag.

Send inn ditt gull. Sendingen er gratis og er selvsagt forsikret.

Senest neste virkedag etter godkjent tilbud er pengene på din konto.

Bestilling av gratis startpakke


Din garanti for en trygg handel

  • Brukthandelbevilgning fra Politiet
  • Prosessen ved undersøkelse av ditt gull blir utført i topp moderne fasiliteter med beste utstyr tilgjengelig
  • Alle våre vekter og måleapparater er godkjent av Justervesenet
  • Din forsendelse er forsikret for inntil 100.000 kroner fra du leverer startpakken på posten til dine penger er på konto
  • Ditt gull fraktes med egen sikkerhetstransport av NOKAS mellom Posten og Gullbanken

Hva sier våre kunder på Google

Hva sier våre kunder på Facebook

Hva sier våre kunder på Trustpilot

Undersøk gullpriser med vår gull kalkulator

Med vår gull kalkulator vil du kunne beregne tilbudet om pris du vil motta når du skal selge gull til oss i Gullbanken. I Gullbankens gull kalkulator kan du fylle inn type gull i karat, som for eksempel 14 karat (585), 18 karat (750) eller 24 karat (999). Deretter legger du inn hvor mange gram gull gjenstanden består av.

Antall karat og gram gull står som avgjørende for hvilke gullpriser som tilbys. Gjennom en gull kalkulator kan du selg legge inn de aktuelle målene. Dersom du ikke har målene tilgjengelig, kan du allikevel sende inn gullet til oss. Våre vekter og måleapparater er godkjent av Justervesenet.

For Gullbanken er det svært viktig at personer som ønsker å selge gull til oss får riktig måling av sitt gull for å motta riktige gullpriser. Derfor vil vi alltid måle gullet som sendes inn.

Gullbanken tar imot alle typer og former for gull, om det er gullsmykker eller andre gjenstander bestående av gull. Gullet vil alltid bli målt sammen med dagens gullpris.

Gull av skiftende verdi

Verdien av gull, og derav gullpriser, vil variere ettersom når gullet selges. Som regel holder verdien seg relativt stabil, men fra tid til annen vil det kunne oppstå små endringer.

Vi i Gullbanken er alltid fullt oppdatert på dagens gullpris for å kunne gi deg som selger markedets beste gullpriser.

Gullbanken gir deg, i tillegg til gull kalkulator, en oversikt over gullpriser for de ulike konsentrasjonene av gull.

dagens gullpris - gull kalkulator

Ingen skjulte kostnader eller gebyrer

Vi vet at salg av gull for mange oppleves som en ukjent situasjon. Når en ønsker å selge gull er det viktig å være påpasselig med hvem en oppsøker. Mange tilbydere tilbyr gode gullpriser, men attpåtil blir det lagt ved flere ekstra kostnader for selger, som ikke nødvendigvis er oppgitt på aktørenes nettsider eller i reklamer.

Hos Gullbanken er det aldri noen skjulte kostnader eller gebyrer. De gullpriser som vises på siden er de du som selger trenger å forholde deg til.

I motsetning til mange av våre konkurrenter legger vi ikke ved fraktkostnader, fakturagebyrer, undersøkelsesgebyrer eller lignende med våre gullpriser. Det er for at du som kunde skal kunne føle deg trygg med oss som handelspartner.

Alltid fullforsikret!

Trygghet og sikkerhet for begge parter er av aller høyest betydning. Derfor skal du alltid være 100% sikker på at du mottar markedets høyeste gullpriser og at hele handelen alltid er fullforsikret.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale

Har du flere spørsmål rundt hvordan Gullbankens gull kalkulator fungerer, dagens gullpris eller hvordan vi vurderer gullpriser, må du gjerne ta kontakt med oss via telefon eller e-post.

Vi besvarer med glede alle henvendelser som måtte komme inn, og ønsker et hyggelig forhold til våre kunder. Alle spørsmål er gode spørsmål, og du som selger vil dessuten kunne hjelpe oss med hvordan vi kan forbedre vår informasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg! Velkommen til oss i Gullbanken!

  • Trygg, sikker, oversiktlig og enkel handel
  • Markedets beste pris
  • Ingen skjulte gebyrer eller avgifter
  • Penger på konto senest neste virkedag etter at tilbudet er godkjent

Åpningstider kundeservice

Mandag-Søndag: 09.00-18.00
Telefon: +47 62 00 08 55